EGE ÜNİVERSİTESİ

Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü

XIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi

XIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, 12-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü ve Doğu Akdeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile birlikte Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecektir.

Kongrede tarım işletmeciliği, tarımsal pazarlama, gıda ekonomisi, tarım politikaları, tarımsal yayım ve iletişim, kırsal kalkınma, üretim ekonomisi, kooperatifçilik, doğal kaynaklar ve çevre ekonomisi, tarımsal işletmelerin yönetimi ve planlanması konuları üzerinde durulacak, bu alanlardaki araştırmacıların ve ilgili paydaşların katılımıyla, tarım ekonomisi biliminde farklı alanlarda ileriye dönük adımların atılması beklenmektedir.

Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.